• 0562-443131

Tienerkamp 2021 - dag 5

Van dinsdag op woensdag lag de jeugd heerlijk optijd te slapen. En waren dus ook optijd uit de veren. Er werd weer een hengeltje uitgegooid en de vissen wilden wel bijten. De rest ging onder leiding van Mirke o.a. hardlopen en zwemmen.Na de brunch kon iedereen zich opmaken voor een sportieve dag. Ongeveer 15 kinderen zijn naar de klimmuur gegaan om het park van grote hoogte te bekijken. Het was voor sommigen behoorlijk spannend, maar iedereen moedigde elkaar aan om door te zetten.

Na de klimmuur heeft de hele groep zich verzameld bij het kamphuis om gezamenlijk naar de stormbaan te gaan. Iedereen was aanwezig om elkaar aan te moedigen. Het weer was prachtig,  dus het was zeker geen straf om in het water te vallen. Moe maar voldaan zijn we terug gegaan naar het kamphuis. De grootste groep heeft nog een frisse duik in het zwembad genomen. Daarna was het haasten, want Paulien had een verrassingsmenu klaar staan.
Na het corvee stonden er verschillende spelletjes klaar, maar de jeugd wilde graag naar het zwembad. Dit keer had Paulien tijd om na het eten mee te gaan zwemmen. Ze heeft de jeugd verbaasd doen staan toen zo een 'backflip' van de springplank deed. Hiervoor kreeg ze een staande ovatie, die over de hele camping te horen was.

De hele groep was net optijd terug bij het kamphuis toen er een flinke bui over trok. 2 meiden hoopten op beter weer en hebben een zonnedans in de regen gehouden. 

De jeugd heeft zich de afgelopen nachten goed gedragen en mocht een half uurtje langer opblijven. Dit half uurtje hebben ze vooral gebruikt om de plannen voor de nacht te bekokstoven. Dit gebeurde volgens de jeugd in het diepste geheim. De gesprekken waren zo luidruchtig dat de leiding het een en ander heeft opgevangen en hun eigen plan hebben gemaakt.
Elisabeth en Rianne zijn op een stoel in de hal gaan zitten en hebben de toneelstukjes mogen aanschouwen (probeer dan je lach maar eens in te houden).
De matrassen werden op de gang neergelegd waar ze dachten te kunnen gaan slapen. De leiding deed niks, ze schreven alleen maar dingen op!
Na een tijdje namen Jordy & Max de wacht over en ook zij schreven alleen maar dingen op. Dan maar snel de matrassen weer in de kamers, waar ze horen.
Sommige kamers dachten de leiding om te kunnen kopen door briefjes onder de deur door te schuiven. Er werd een heus rugbytournooi georganiseerd op papier, maar er moest gewacht worden tot Wim sliep. Een aantal jongens die wél wakker konden blijven tot 02:30 uur hebben zich gemeld. Toen bleek dat het een grap van de leiding was hebben ze spontaan aangeboden nog wat klusjes te doen. Het kamphuis heeft er nog nooit zo schoon uitgezien!