• 0562-443131

Tienerkamp 2021 - dag 4

Na de rumoerige nacht van zondag heeft de jeugd vannacht heerlijk geslapen. Om 0:00 had iedereen de tanden gepoets en was het tijd om naar de eigen kamer te gaan.

Dinsdag ochtend zijn de jongens begonnen met een stukje hardlopen. Na de brunch was het aan de tweede groep om zich klaar te maken om op de fiets naar Stadskanaal te gaan. De rest vermaakte zich prima in het park met een duik in het zwembad en ook werd er weer een hengeltje uitgegooid.

Één van de jongens moest op het laatste moment nog even naar de kapper voor een 'hippe opscheer'. Ze kwamen erachter dat de kappers aan de wal toch best duur zijn!
Om 16:00 uur heeft iedereen zich verzameld bij de fietsen. Toen de tassen in de auto waren gezet kon de terug rit beginnen. Helaas had de jeugd een flinke bui te pakken.
Na het showen van de aankopen konden we aan tafel. Paulien had ook vanavond weer heerlijk gekookt.
Na het eten hadden 4 jongens een kleine verrassing voor Paulien. Omdat Paulien er elke dag voor zorgt dat we genoeg te eten krijgen hebben ze in Stadskanaal een cadeautje gekocht.

Na het eten hebben 2 groepen weer een pokerwedstrijd gespeelt. Eén kamer werd omgetoverd tot 'Disco van het huis'. Wim & Paulien hebben heerlijk voor de tv gehangen. Samen keken ze naar Bud Spencer en Terence Hill.

Om 0:00 uur was het weer tijd om de tanden te poetsen en de slaapkamer op te zoeken. Voor morgen staat er een druk programma op de agenda.