• 0562-443131

Tienerkamp 2021 - dag 1

Het was een spannende aanloop naar het kamp. Gaat het door?


Vanmorgen om 6:50 uur stonden alle kinderen in de terminal van de boot. Bijna alle kinderen zaten op de 7:30 uur boot richting Harlingen. In Harlingen stond de bus al klaar.
Rond 11:30 uur arriveerde de bus bij het Hunzepark te Gasselternijveen.

De kamers werden verdeeld. De leiding werd voorgesteld waarna de jeugd vertrokken is naar het zwembad om verkoeling te zoeken. Na het zwemmen was het tijd voor een ijsje of een patatje. Daarna ging de jeugd het park verkennen per kano, waterfiets of ter voet.

Vanmiddag is ook de viswedstrijd begonnen tussen Max & Wim. Onder toeziend oog van de jeugd heeft Max een hengeltje uitgegooid. En de eerste vis is gevangen!
De rest van de groep heeft zich prima vermaakt met de spelletjes bij de accommodatie.

Om half 6 had Paulien weer een lekkere maaltijd klaar staan, waar we met z’n allen van genoten hebben. Waarna kon het corvee beginnen. Later nog snel een rondje op het park tot rond 21:00 uur de onweer is begonnen. Snel alles naar binnen waar de spelletjes klaar stonden. Maar de jeugd wilde lekker ‘Chillen’ op de kamers.

Om 0:00 uur werd iedereen verzocht naar de eigen slaapzaal te gaan. Het is voor iedereen een lange dag geweest dus om 0:30 uur was het stil in de accommodatie.