• 0562-443131

Kinderkamp 2021 - dag 6

Goedemorgen! Na een bonte avond tot in de late uurtjes zijn alle passagiers inmiddels klaar met het inpakken.

We zijn nog druk bezig met dekzwabberen, trossen los gooien, stootkussens tellen en de kinderen wachten tot de bemanning aangeeft dat we kunnen afmeren.
Vanochtend zijn we begonnen met het toezingen van Walt Dahmes die 8 jaar is geworden. Het is dubbel feest want Yolanda Feenstra gaat nu al 25 jaar mee met SJT kinderkamp en ze is door de bemanning en de kapitein in het zonnetje gezet.
Aan boord drommen de geruchten dat de bemanning van Rederij Doeksen staakt waardoor een gedeelte van de passagiers met de KNRM of de Holland naar huis moeten. Een aantal kinderen blijven nog een nachtje in Harlingen slapen met de bemanning... Misschien kan de bemanning van de SJ-Tanic nog wel met het schip van Doeksen naar het eiland varen. We zullen het zien als we in Harlingen zijn!
Rederij SJT wil u graag bedanken voor uw aandacht, we wensen alle kinderen nog een fijne voortzetting van de reis en voor alle eilanders wel thuis!
PS. mochten er nog kledingstukken missen dan zijn die te vinden op de soos. Denk nog even aan een laatste controle van teken.