• 0562-443131

Kinderkamp 2021 - dag 3

Onze reis is voortgegaan en vandaag zijn we aangemeerd in de haven van Las Vegas.

Afgelopen nacht zijn er, zoals we al dachten, spoken op zee geweest. Met enige tegenzin en gezonde spanning hebben de stoere bikkels van het oudste kamp een griezeltocht gelopen. Hoewel, de thuisblijvers vonden de voetbalwedstrijd misschien wel net zo spannend! 
Het leven aan boord van een cruise schip is zoals uit de brochure. All-inclusive met croissantjes als ontbijt en broodjes knak als lunch, een uitgestippelde puzzeltocht, een cocktailbar met gratis consumptie, een schoonheidssalon met nagelstylistes en massage... Op het buitendek van de SJ-Tanic is vandaag zelfs een heuze buikschuifbaan opgezet! Wat een heerlijk feest en heerlijke temperaturen. Onze machinist Ollie Dom is vandaag ook eindelijk uit de machinekamer gekropen en heeft kennis gemaakt met zijn groepje De Ketelbinkies. 
Vanavond hebben de passagiers hun geluk op de proef gesteld in het Casino Royale! Zo kon iedereen een potje roulette spelen, gokken op paarden, dobbelen en nog veel meer. Er is zelfs een levende fruitmachine ge├»nstalleerd! De avond is afgesloten met een groot spel waarbij de gewonnen fiches met stapels weren binnengehaald of ingeleverd. Uiteindelijk hebben De Plumeaus van Fien Stoffer gewonnen. 
Bas, Kaatje en Shirley zijn er achter gekomen dat de diamanten gestolen zijn door iemand van de bemanning...! Ze zetten de oren en ogen van de passagiers in en hebben vanaf nu elke avond een geheim beraad met de gasten aan boord. 
Vanavond zetten we onze koers naar Florida en bezoeken we morgen Disney World. De ontspanning van vanmiddag trekt door tot de avond, wij verwachten rustig vaarwater. 
Einde bericht. De bemanning van de SJ-Tanic.