• 0562-443131

Kinderkamp 2023 - dag 3

Maandag 31 juli 2023 – kinderkamp dag 3 – Foute sprookjes
Nadat de kinderen vandaag zijn wakker gekust door de nieuwe beroepskracht Tanja, werd er uiteraard uitgebeid ontbeten in de B&B.
 
 
Na het ontbijt speelt de begeleiding traditiegetrouw een stukje. Dit jaar volgen we het verhaal van Jassepoetster en haar Gelaarsde kater in de wassalon van B&B de Goede Fee. Het lijkt alsof de Foute Fee van plan is om de boel op stelten te zetten… Pisokkio is als een houten blok gevallen voor de charmes van Jassepoetster.
Het decor van de wassalon is inmiddels doorgetrokken tot in alle hoeken van de kampeerboerderij. Met de vele buien hangen er overal truien, boeken, regenlaarzen en sokken te drogen. Wij vroegen ons af of de kinderen thuis kaboutertjes hebben die de boel altijd opruimen. Deze mogen volgend jaar best ingepakt worden! Het weer kan de pret gelukkig niet drukken! Het jongste kamp speelde vandaag een spel met groene pantoffeltjes van een rijke keizer en het oudste kamp speelde een spel en kropen in de rol als één van de rovers van Alibaba. Na de lunch hebben we maar voldaan aan de wens van de kinderen hier en werd de eetzaal omgetoverd tot bioscoop met op het scherm, Sneeuwwitje en de zeven dwergen.
In de middag was iedereen geschokt van het feit dat Roodflapje in koele bloeden was vermoord. In ons mysteriespel gingen alle kinderen in hun groepje langs de verdachten van het mysteriespel. Zou het Sneeuwwistje geweest zijn, de Hex, de Smurf, BFF de wolf, Pisokkio of toch de stiefmoeder?
We hebben heerlijke pizza gegeten en met een gevulde maag nog een geslaagd muziek-tekenspel gespeeld. En waar muziek is… wordt gedanst.
De rode schoentjes zijn weer ingeleverd en de rust is wedergekeerd in de B&B. welterusten en tot morgen!